Spaces

nl
en

Beleef Wintercircus

Met 14.000 m2 unieke en veelzijdige ruimtes die geschiedenis ademen, kun je sowieso uitgaan van een onvergetelijke ervaring.

Contact
Atrium Spaces

Wonderplein

Een lust voor het oog. Honderd jaar geleden was dit een circus. Nu is het een immens overdekt plein in het centrum van de stad - klaar om weer te schitteren. Ideaal voor conferenties, productlanceringen, awards, epische diners en andere premium hospitality. Een bezoek aan de Arena is een event op zich.

Niveau: gelijkvloers
Vierkante meters: 1200
Zitplaatsen: 750

Auditorium

Focus & Comfort

Een grandioos auditorium voor presentaties, lezingen, samenkomsten en nog veel meer. Uitgerust met de beste audio- en videoapparatuur.

Niveau: 1
Vierkante meters: 400 (inclusief Foyer)
Zitplaatsen: 120

Expo

Een veelzijdige ruimte

Ideaal voor lezingen, (kunst)tentoonstellingen, workshops, trainingen of break-outsessies. De ruimte is handig gelegen naast de Arena en kan daarom ook gebruikt worden als backoffice voor catering of AV-materiaal.

Niveau: gelijkvloers
Vierkante meters: 380 of (in tweeën gesplitst) 190
Zitplaatsen: 250+

Bar

Multifunctioneel + cool

De bar, gevestigd in de oude smeerputten van Garage Mahy, is het kloppend hart van Wintercircus. Ideaal voor afterworkconcepten, kleine community events, conferentiedrinks, etentjes of delicieuze ontbijtsessies.

Niveau: gelijkvloers
Vierkante meters: 250
Zitplaatsen: 80

Lobby

De grote entree

De hoofdingang in de Lammerstraat is een majestueuze ruimte die vroeger diende als autoshowroom. Het groot plafond en uitzicht op de Arena maken er een ongelooflijk uitnodigende ruimte van die gebruikt kan worden voor (kunst)tentoonstellingen en kleine recepties.

Niveau: gelijkvloers
Vierkante meters: 250
Zitplaatsen: 80

Wintercircus-mei-2022-hoge-resolutie-11

Deeper Underground

Onder de Arena ligt een gloednieuwe en redelijk unieke muziekclub - uitgebaat door VIERNULVIER en Democrazy. De club kan bogen op een immersive AV-ervaring en is vanaf september 2024 ook beschikbaar voor een beperkt aantal (andere) events.

Niveau: -2
Vierkante meters: 550
Zitplaatsen: 350