Startup Campus

nl
en

Netwerk

Een consortium van techpioniers bouwt het iconisch Wintercircus om tot een technologie- en innovatiehub. Ontworpen voor techstart-ups en opgebouwd rond onze pay-it-forward-waarden en -visie. Samen groeien we uit tot een ontmoetingsplek voor denkers en doeners.

Solliciteer nu
Masterclass

Masterclasses

Het uniek netwerk van de Wintercircus-oprichters maakt dat we je in contact kunnen brengen met verschillende van de knapste koppen in de industrie. Op regelmatige basis kun je deelnemen aan talks en sessies met experts - topmensen uit de praktijk die je bruikbaar advies kunnen geven om jouw bedrijf verder uit te bouwen. We nodigen ze uit om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, telkens met het oog op de volgende stap.

Ontmoet onze oprichters

Never

Stop

wondering

creating

building

connecting

believing

debating

innovating

doing

enjoying

establishing

flowing

playing

inventing

intertwining

Community Management

Ons team heeft een stevige track record van werken met of binnen techstart-ups. Altijd benaderbaar en erop gebrand om je te helpen bij jouw dagelijkse uitdagingen. Een aanpak die voortkomt uit onze pay-it-forward-mentaliteit. Voor elk probleem waar je op botst, brengen we je in contact met ervaren spelers uit het veld. Ons netwerk is jouw netwerk.

Ontmoetingen

In Wintercircus dwalen attente geesten op de juiste momenten af. En rond. De Arena is een oase van inspiratie. Eclectische zielen treffen elkaar tegen een wonderlijke achtergrond van muziek, eten, technologie, kunst en plezier. Dromen ontstaan, banden worden sterker, de impact volgt. Binnen Wintercircus stopt de verwondering nooit.